کاشت موسر.ابرو.ریش

کسانی که طاس هستند یا موهای کم پشتی دارند، همواره در جستجوی آن هستند که چگونه می توانند بر تعداد تارهای موی سر خود بیفزایند یا آنچه را که بر سر دارند حفظ کنندبا پیشرفت های علمی جدید، داشتن موهای طبیعی و قابل رشد برای افراد دچار طاسی امکان پذیر شده است.

روش های کاشت مو سر,ابرو,ریش:

کاشت مو به ۲ روش معروف FUT و FIT انجام می شود.

روش FIT: برای مناطق محدود از پوست سر که به تعداد موی کمتری نیاز دارد، استفاده می شود،

روش FUT:به طور گسترده ای انجام می شود، از قسمت تحتانی پشت سر یک نوار از مو و پوست سر (در فاصله دو گوش) به اندازه حدود ۲ در ۱۰ سانتیمتر تهیه و سپس با جدا کردن تک تک موها (با ریشه کاملاسالم) که تعداد آنها از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ متغیر است آن را در قسمت جلوی سر (ناحیه طاسی) می کارند. موهای کاشته شده بعد از یک تا ۲ ماه خواهند ریخت و بعد از یک خواب ۶ ماهه مجددا شروع به رویش می کنند و این موها برای همیشه با رشد طبیعی حفظ خواهند شد. این روش کاشت مو را می توان در صورت وجود موی کافی در ناحیه پشت سر در ۲ نوبت به فاصله حداقل یک سال تکرار کرد.

علت تکرار روشFUTبعداز گذشت یکسال چیست؟

علت فاصله حداقل یک سال آن است که موهای کاشته شده در مرحله اول باید به طور کامل رشد کنند تا مناطق فاقد مو کاملامتمایز و آشکار برای کاشت مرحله دوم باشند.

عمل کاشت مو چگونه انجام میشود؟

برای انجام کاشت مو، پزشک ابتدا یک نوار عرضی به طول ۲۵ سانتی متر از ناحیه پشت گوش های بیمار را برمی دارد سپس تار های مو را در زیر میکروسکوپ جدا می کند. هنگامی که پزشک می خواهد نوار عرضی از پشت گوش های بیمار بردارد ممکن است بیمار دچار درد شود اما پزشک برای جلوگیری از ایجاد درد در بیمار پس از جدا کردن واحد های فولیکولی بی حسی را برای او انجام می دهد و سپس به کاشت مو با زاویه مناسب می پردازد.

آیا محل برداشت مو بعداز انجام عمل کاشت محسوس میباشد؟

محل برداشتن مو در پشت سر به هیچ عنوان مشخص نیست و فرد از این نظر نباید هیچ گونه نگرانی داشته باشد. پس از آن در منطقه طاس تحت بی حسی کامل شکاف های متعدد و خیلی کوچک ایجاد می شود. محور طولی، زاویه و عمق شکاف ها برای هر قسمت از موضع کاشت مو متغیر بوده و دقت در این مرحله است که نتیجه نهایی کاشت مو را مشخص می کند.

بخیه های بر روی نواحی برداشت مو چندروز پس از عمل کاشت مو بهبود می یابند؟

پس از عمل، یک بانداژ توری شکل روی سرش قرار داده می شود تا مانع جابجایی گرافت شود.ناحیه پشت سر که موها از آنجا برداشته می شوند، بخیه زده می شود و بین ۷ تا ۱۲ روز پس از عمل، بخیه ها کشیده و بهبودی، کامل می شود.

چه کسانی بهترین نتایج را از کاشت مو به دست می آورند؟

واضح است که ناحیه دهنده مو یعنی پشت سر و ناحیه دریافت کننده مو یعنی جلوی سر یا محل طاسی باید شرایط مناسبی را دارا باشند. بنابراین هر چه تعداد موها در منطقه دهنده بیشتر، ضخیم تر و تیره تر باشد، نتیجه کاشت مو بهتر خواهد بود. بالعکس نتایج کاشت مو برای کسی که موهای کم پشت، سفید و نازک در ناحیه دهنده دارد بسیار ضعیف خواهد بود.همچنین پوست ناحیه کاشت مو یا گیرنده هم باید سالم و طبیعی باشد تا موهای کاشته شده بخوبی در آن رشد کنند.

در چه افرادی نتیجه ی مطلوب بعد از کاشت مو حاصل نمیشود؟

رشد مو در پوستی که در اثر آفتاب سوختگی، یا سایر بیماری های پوستی (قارچی، التهابی، رادیوتراپی) ضعیف شده بسیار ناچیز است. نکته دیگر این که نتایج کاشت مو در کسانی که منطقه طاسی آنها وسیع است، نیز ایده آل و رضایتمند نخواهد بود، زیرا تعداد موهای محدود و مشخص تهیه شده از پشت سر نمی تواند به نحو مطلوب و قابل قبولی طاسی گسترده سر را بپوشاند.

کاشت مو به چه افرادی توصیه میشود؟

کاشت مو اغلب برای افرادی که درمان های کافی خوراکی و موضعی را دریافت کرده اند اما این اقدامات پاسخ درمانی مناسبی برای رشد موهایشان نداشته و سن بالای ۲۵ سال دارند توصیه می شود.

مدت زمان انجام عمل کاشت مو چقدر است؟

روش های پیوند مو معمولا۳ تا ۶ ساعت طول می کشد. در این روش از بی حسی موضعی استفاده می شود و بیمار هوشیار است، ولی چون داروی آرام بخش ملایم دریافت می کند، احساس راحتی می کند.

آیا بیمار درحین انجام عمل کاشت مو دردی احساس میکند؟

پیوند موی طبیعی همیشه با بی حسی موضعی انجام می شود و فرد هیچ گونه دردی در جریان کار ندارد

عوارض پس از عمل پیوند مو بسیار نادر است:

1)ممکن است احساس کرختی خفیفی در ناحیه دهنده یا گیرنده مو وجود داشته باشد که طی ۲ تا ۸ ماه پس از عمل کاملابر طرف می شود.

2)عفونت خفیفی نیز ممکن است در ناحیه گیرنده مو ایجاد شود که به راحتی با تجویز آنتی بیوتیک قابل درمان است.

3)محل برداشتن مو در پشت سر، کوچک است و به راحتی با موهای اطراف پوشانده می شود. موهای گرافت شده در جلوی سر، هیچ گونه زخمی بر جای نمی گذارند و پس از رویش موهای پیوند زده شده، کاملاپوشانده می شوند.

4)تا چند روز پس از عمل ممکن است ناحیه پیشانی و اطراف چشم ورم کند که ظرف مدت چند روز از بین می رود.

5)در بعضی بیماران، ۴ تا ۶ ماه پس از عمل براثر پدیده تلوژن افلوویوم، موهای قبلی بیمار ریزش موقت پیدا می کند. در تعداد زیادی از بیماران، ۶ تا ۸ ماه پس از عمل کاشت مو، ریزش مو قطع شده و حتی بعضی موهای نازک قبلی بیمار، ضخیم تر می شوند. لذا بسیاری از جراحان کاشت مو معتقدند که در صورت داشتن شرایط، عمل کاشت مو هر چه زودتر انجام شود.

عمل کاشت مو به روش پانچ گرافت:

پزشک یک نوار از موهای دائمی پشت سر برداشته می شود و سپس با استفاده از روش های خاصی به قطعات میکروگرافت (حاوی ۱ تا ۳ مو) و مینی گرافت (حاوی ۳ تا ۸ مو) تقسیم می شود. این قطعات در نواحی بدون مو یا کم موی جلوی سرکاشته می شوند. پیوند میکروگرافت می تواند موجب ایجاد خط موی کاملاطبیعی در جلوی سر شود. بسته به شدت طاسی سر، از یکهزار تا چهارهزار یا بیشتر تار مو کاشته می شود تا تراکم مناسبی از موها در این ناحیه ایجاد شود. استفاده از کاشت مو به وسیله لیزر موفقیت چندانی نداشته است. همچنین کاشت مو به روش پانچ گرافت و استفاده از روش کاشت اتوماتیک توسط دستگاه کاشت مو (سیستم بازگردانی خودکار مو) امروزه در دنیا کنار گذاشته شده و توسط انجمن تخصصی پوست و وزارت بهداشت به دلیل مشکلات فراوانی مطرود گشته است.

_به طور کلی ۹ ۶ ماه پس از پیوند، قسمت طاس کاملاحالت طبیعی خود را به دست آورده و در ضمن موهای کاشته شده در محل طاس تا سال ها باقی مانده و نمی ریزند.

_لازم به ذکر است که در هر جلسه کاشت موی طبیعی بسته به روش انجام شده ۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ عدد تار مو (یا به عبارتی ۱۸۰۰ تا ۴۰۰۰ گرافت) کاشته می شود.

دوره نقاهت و مراقبت های بعد از کاشت موی طبیعی:

1)بهتر است روز بعد در منزل استراحت کرده و در چند شب اول دو بالش نرم طوری زیر سر قرار دهید که به حالت نیمه نشسته بخوابید.

2)خودداری از انجام کارهای سنگین (که نیاز به زور زدن و فشار آوردن زیاد دارند)،حرکات سریع و سرفه های شدید برای یک هفته ضروری بوده و بهتر است در این دوران از خم شدن زیاد در حالت ایستاده نیز پرهیز کنید.

3)هر گونه فعالیت ورزشی در هفته اول ممنوع است. از هفته دوم می توانید فعالیت های ورزشی سبک (بجز شنا) را شروع کرده و از هفته سوم ورزش از هر نوع آزاد است.

4)روز بعد از پیوند جهت برداشت پانسمان و شستشوی سر مراجعه کنید.

5)پس از برداشتن پانسمان لازم است که محل کاشت مو روزانه با شامپو به صورت بسیار ملایم شسته شود. طریقه صحیح شستشوی سر به شما آموزش داده خواهد شد. فشار آب دوش نبایستی زیاد باشد.

کاشت ابرو و ریش:

کاشت ابرو چیست؟

کاشت مو علاوه بر ناحیه سر، در نواحی دیگر مانند ابرو و در مناطقی از صورت (در مردانی که صورت کم مو دارند) هم انجام می شود، به دلایل مختلف افراد ممکن است ابروهای کم پشت یا بی مویی داشته باشند، این مشکل قابل حل است اما روش کاشت ابرو با مو خیلی متفاوت است چون حالت و به اصطلاح خواب ابروها با مو بسیار متفاوت است، جنس ابرو هم با مو کاملا فرق دارد و چنانچه افراد غیرماهر این کار را انجام دهند ابروهای شما نامرتب و بد فرم می شوند.

 

تاثیر تخصص و مهارت پزشک در عمل کاشت ابرو و ریش:

کاشت مو در ناحیه ابرو و ریش باید با دقت بالا و به صورت مایل انجام شود و حتما از موهای ظریف و نازک در آن منطقه استفاده شود تا طبیعی به نظر برسد، البته این روزها در آرایشگاه ها هم انواع کارهای زیبایی انجام می شوند اما این کارها غیرقانونی هستند و به دلیل استریل نبودن تجهیزات و محل آرایشگاه نباید هرگز به آنها مراجعه کنید.شما میتوانید با خیال راحت در مراکز زیبایی سروتونین,زیبایی و نظم ابروهای خود را از پزشکان ما هدیه بگیرید.

در زمینه کاشت ابرو و ریش پزشک باید دقت کافی داشته باشد تا گرافت ها (پیازهای مو) را با فاصله منظم و خیلی یکسان قرار ندهد، چون خط رویش موها به هیچ عنوان منظم و با فاصله یکسان نیستند، چنانچه این مورد رعایت نشود ابروها  و ریش ها خیلی مصنوعی به نظر خواهند آمد.

مزایای انجام عمل کاشت در ناحیه ریش و سبیل آقایان:

1)درمان دائمی

2)رشد واقعی ریش ها و قابلیت اصلاح کردن و حالت دادن به مدل ان

3)بهبود سریع و دوران نقاهت کوتاه

4)درد کم

معایب انجام عمل کاشت در ناحیه ریش و سبیل آقایان:

1)ریزش موهای کاشته شده بعداز 2الی 3هفته

2)گران بودن عمل کاشت مو

3)برداشت بانک مو از قسمت های دیگر

کاشت ریش برای چه افرادی لازم است؟

برای آقایانی که  در ناحیه ریش و سبیل خود دچار ریزش کلی یا سکه ای شده اند یابه طور مادرزادی تعداد فولیکول های این ناحیه کم بوده است, مناسب است.انجام

مراقبت های بعد از انجام عمل کاشت ابرو و ریش:

1)بروی صورت نخوابید تا زمان رشد کامل موها

2)بهداشت صورت خود اهمیت دهید.

3)داروهای تجویز شده توسط پزشک را به درستی استفاده کنید.

4)محل تحت درنان را نخارانید و پوسته های روی آن را نکنید.

5)استفاده اغز لازم آرایشی را تا چندروز کنار بگذارید.

6)مصرف الکل و دخانیات را محدود کنید.

7)درمعرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.

8)درصورت مصرف هرنوع دارویی پزشک خودرا درجریان بگذارید.

9)خوردن غذاهای چرب را محدود کنید.

10)نواحی تحت درمان را دور از رطوبت نگه دارید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *